Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Lyhty-paperiarpa

€8.00

Lyhty-paperiarpa on mainio lahjaidea!

Lumilyhty on jo monelle suomalaiselle tuttu vuosien takaa. Tämä Suomen suosituin tavara-arpa on pitkän linjan luotettava tukimuoto koululuokille, yhdistyksille, urheiluseuroille ja -joukkueille. Tilaa arpoja, raaputa ja jännitä ystävien kanssa, tai anna vaikka lapsenlapsille lahjaksi! Hyvää tekevä tavara-arpa huimilla voitoilla on takuuvarma hitti vaikka syntymäpäivälahjaksi.

Lahjoita liikuntaa lapselle!

Lyhty-arvat (Lumilyhty ja kesäinen sisarensa Suvilyhty) ovat olleet jo vuosia suomalaisen liikuntaharrastuksen tukijoita. Arpamyynnillä onkin kerätty jo lähes 13 miljoonaa euroa lasten ja nuorten harrastusten tukemiseksi!

Liikuntaharrastuksilla on todistetusti suuri yhteiskunnallinen merkitys, ja niiden avulla ehkäistään tehokkaasti syrjäytymistä ja edistetään lasten ja nuorten terveyttä – niin psyykkistä, fyysistä kuin sosiaalistakin. Lyhty-arpa on syntynyt tavoitteesta mahdollistaa harrastus jokaiselle lapselle. Arpojen tuotot auttavat seuroja pitämään osallistumismaksut kohtuullisina, jotta jokaisella olisi mahdollisuus päästä mukaan.

Päävoittona henkilöauto

Lyhty-arpajaisissa joka viides arpa voittaa! Voittoja on yli 128 000 kpl, ja niiden yhteisarvo on yli 1 700 000 €! Jokaisesta voittoluokasta löydät tunnettuja tuotteita suosituilta brändeiltä, kuten esim. Sonylta ja Helkamalta. Päävoittona komeilee Ford Fiesta -henkilöauto, sisustuslahjakortti ja Aurinkomatkojen lahjakortti! Voittoihin voit tutustua lisää täällä >>

Perinteikäs paperiarpa on hauska ja konkreettinen tapa auttaa

Paperiarvalla pääset arpajaistunnelmaan raaputtamalla arvan kolme eri peliä.

Tilaa arpoja kotiisi – lähetämme ne ilman toimituskuluja! Anna takuuvarmasti suosituksi lahjaksi, tai raaputa itse. Voit myös lähettää arvat suoraan lahjansaajan osoitteeseen ja liittää mukaan oman henkilökohtaisen tervehdyksesi. Huomaathan, että mikäli et kirjoita tervehdysteksiin nimeäsi, lahjan saaja ei tiedä, kuka paketin on lähettänyt!

Onnea arpajaisiin! 💙

Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2021/976.

P.S. Haluatko aloittaa varainhankinnan Lumilyhty-arvalla? Lue lisää >> lyhtyarvat.fi