Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Lumilyhty-joulukalenteri Lahjapakkaus (4 joulukalenteriarpaa + suklaalevy)

€40.00

Valmis joulukalenterilahja ilahduttaa ja tekee hyvää

Tarjoa lahjaksi jännitystä! Lähetä Lumilyhty-joulukalenterit suoraan ystävälle ja lisää mukaan oma tervehdys – kääräisemme pakettiin mukaan Fazerin Sinisen Maitosuklaalevyn kaupan päälle. Hemmottele ystäviä, sukulaisia, tai omaa perhettäsi hyvää tekevällä Lumilyhty-arvalla.

Suomalaisen liikuntaharrastuksen puolesta

Lumilyhty-joulukalentereita ostamalla tuet lasten ja nuorten mahdollisuuksia osallistua harrastuksiin tulevaisuudessakin. Lyhty-arpajaisten tuotot käytetään lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

Voita auto, lomamatka tai vaikka sähköpolkupyörä

Voittoja yhteensä lähes 100 000 kpl! Tutustu voittoluetteloon täällä >>

Helpoin tapa lähettää lahjat

Lumilyhty-lahjapakkaus sisältää neljä Lumilyhty-joulukalenteria ja yhden Fazerin Sinisen suklaalevyn. Pakkaus on oivallinen lahjaidea kenelle tahansa! Paketin mukaan saat liitettyä oman tervehdystekstisi – tulostamme sen paketin mukaan. Huomaathan, että mikäli et kirjoita tervehdysteksiin nimeäsi, lahjan saaja ei tiedä, kuka paketin on lähettänyt!

Lahjapakkauksen toimitamme aina ilman toimituskuluja.

Onnea arpajaisiin! 💙

Arpajaislupa: Suomen Arpa ja Bingo ry, luvan numero: RA/2021/895.

P.S. Haluatko aloittaa varainhankinnan Lumilyhty-arvalla? Lue lisää >> lyhtyarvat.fi

Fazer Sininen maitosuklaa ainesosat

Maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (lesitiini mm. Soija), suola, aromi. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja vehnää. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota.